Nikšić: OŠ "Mileva Lajović Lalatović" iznjedrila još sedam dragulja

Od 107 polumaturanata, sedam učenica dobitnice su diplome “Luča“ – Danijela Čvorović, Majda Trubljanin, Anja Todorović, Jelena Vemić, Katarina Babić, Lidija Perunović i Daša Vulanović koja je proglašena i za đaka generacije
567 pregleda 0 komentar(a)
Dobitnici diplome Luča,  OŠ “Mileva Lajović Lalatović“, Foto: Studio Lab
Dobitnici diplome Luča, OŠ “Mileva Lajović Lalatović“, Foto: Studio Lab
Ažurirano: 15.06.2018. 08:58h

U OŠ “Mileva Lajović Lalatović“ uručene su diplome “Luča“ polumaturantima koji su tokom devetogodišnjeg školovanja imali samo petice u knjižicama.

Od 107 polumaturanata, sedam učenica dobitnice su diplome “Luča“ – Danijela Čvorović, Majda Trubljanin, Anja Todorović, Jelena Vemić, Katarina Babić, Lidija Perunović i Daša Vulanović koja je proglašena i za đaka generacije.

Direktorica Vera Božović kazala je da škola svake godine iznjedri mnoge odlikaše i lučonoše i da im ove godine pridružuju “još sedam dragulja“.

“Gledam u vaša optimizmom obasjana lica i molim vas da taj optimizam zadržite i kada život ne bude prema vam optimističan. Mnogo toga oko vas probaće da vam ubije motivaciju, ali ne dajte se i birajte samo najbolje, jer ste najbolji“.

Božovićeva je kazala da ne treba da zaborave da su uspjeh postigli upornim i vrijednim radom i da ne smiju da dozvole da “sebe unize u sopstvenim očima”.

“Budite uvijek ponosni, samosvjesni ljudi, spremni da učite i doživotno da se usavršavate”.

Bonus video: