Namos - zvanično NO.1 brend u Crnoj Gori

Samo 1% od 91.113 registrovanih firmi zadovoljava zadate kriterijume, što je pouzdan znak da kompanija stabilno posluje i ima najniži poslovni rizik
228 pregleda 0 komentar(a)
Namos, Foto: Namos
Namos, Foto: Namos
Ažurirano: 15.06.2018. 07:56h

Švajcarska kuća ICERTAS je sprovela istraživanje najboljeg odnosa cijene i kvaliteta i dodijelila zlatnu medalju QUDAL - QUality MEdal za 2018/2019 godinu sa maksimalnih 5 zvjezdica za kvalitet.

Međunarodna institucija Solvent Rating za Crnu Goru je sprovela istraživanje i ocijenila da firma Namos Dajković co već drugu godinu za redom, kao poslovni subjekat ispunjava najviše kriterijume bonitetne izvrsnosti i spada u sam vrh privrednih društava u Crnoj Gori, koji su ovlašćeni za upotrebu statusa kao simbola bonitetne izvrsnosti.

Samo 1% od 91.113 registrovanih firmi zadovoljava zadate kriterijume, što je pouzdan znak da kompanija stabilno posluje i ima najniži poslovni rizik.

U okviru projekta "100 najvećih u Crnoj Gori 2018" firma Namos Dajković co je ispunila kriterijume za rangiranje i svojim rezultatima je svrstana u "100 najvećih" preduzeća u Crnoj Gori.

Direktorica marketinga Mia Popović ističe da su zlatna nagrada i priznanja potvrda 24 godine rada firme Namos na segmentu kvaliteta, stabilnosti i zadovoljstva potrošača.

Takođe ističe da Namos kao ekskluzivni zastupnik i direktni uvoznik namještaja iz 87 fabrika iz EU i regiona, garantuje povoljnost trgovine, bogat i raznovrstan asortiman sa preko 100.000 artikala i velikim brojem akcija i rasprodaja na 4.200m2.

Namos je takođe član i predstavnik za Crnu Goru najvećih EU grupacija ( Njemačke, Francuske, Italije, Slovenije ).

Predlažemo da posjetite salon namještaja Namos i uvjerite se u kvalitet ponude i akcijeske cijene, koje je prepoznala većina građana Crne Gore. Uz sve navedeno, kao posebna pogodnost se izdvaja:

- besplatan prevoz i montaža na teritoriji Crne Gore kao i mogućnost ODLOŽENOG PLAĆANJA putem kreditnih kartica banaka od 12 do 24 mjesećnih rata bez kamate.

Generalni katalog možete preuzeti i na sajtu www.namos.co.me.