Zoveš Đoka, a dobiješ "Tehnoplus" u Herceg Novom

T-Com je, uz telefon, Popoviću prodao i broj koji je u upotrebi već šest godina
182 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.11.2012. 19:57h

Kupujući novi mobilni telefon, Đoko Popović nije očekivao da će mu u T-Comu prodati broj koji je u upotrebi već šest godina i da će svi koji ga pozovu, umjesto njega, dobiti firmu “Tehnoplus” iz Herceg Novog.

Popović je rekao “Vijestima” da je uz telefon u ponedjeljak dobio i novi broj koji je sam izabrao od četrdesetak ponuđenih u katalogu.

“Sjutradan je broj uključen... Kako sam slučajno negdje zagubio telefon u kući, pokušao sam da ga pronađem tako što sam zvao sa drugog telefona. Međutim, prenerazio sam se kad sam sa druge strane žice čuo: 'Dobar dan, Tehnoplus , izvolite”, ispričao je Popović.

Zapanjen time, Popović je sa svog novog 067 broja okrenuo drugi na 069 mreži, tada se “ucrtao” broj koji je izabrao i mogao je normalno da razgovara.

“Onda sam opet sa 069 mreže zvao svoj novi 067 broj i opet dobio 'Tehnoplus'. Tada sam shvatio da imam dupli broj”, kazao je Popović.

On je sa novog 067 broja nazvao redakciju “Vijesti” i razgovarao sa novinarkom, ali kada ga je ona potom pozvala - dobila je “Tehnoplus”. Ne želeći da saopšti svoje ime, muškarac je kazao da taj broj koriste već šest godina i da se nikada ništa slično nije desilo.

Popović je ispričao da je zvao korisnički servis T-Coma, odakle mu je rečeno da je možda riječ o preusmjerenju. Posavjetovali su ga da će problem biti riješen nakon što pritisne tarabu i 21 i potom isključi i uključi telefon.

“Uradio sam kako su mi rekli, ali nije pomoglo. Na moj broj se i dalje mogao dobiti samo 'Tehnoplus'. Ne znam je li to neko namjerno napravio, ali sam siguran da se iz T-Coma bahato odnose prema svojim klijentima”, kazao je Popović.

On je rekao da strahuje da će mu biti isporučen račun za telefon koji nije potrošio, a listing, tvrdi, ne bi mogao da izvadi.

"Ne znam je li to neko namjerno napravio, ali sam siguran da se iz T-Coma bahato odnose prema svojim klijentima”, kazao je Popović

“Razmišljam da angažujem i advokata”, kazao je Popović prekjuče.

T-Com: Pogriješili smo, izvinjavamo se

Popović, po svemu sudeći, neće morati da angažuje advokata, jer su u T -comu priznali da su pogriješili i izvinili se.

Iz Službe za korporativnu komunikaciju juče su pojasnili da je broj koji je izabrao Popović ranije prenesen u drugu mrežu, ali da je greškom ostao kod njih na listi slobodnih brojeva.

“Čim je greška uočena, korisnik je kontaktiran i dodijeljen mu je novi broj, uz izvinjenje zbog učinjenog propusta”, piše u saopštenju.

Popović je juče poslijepodne potvrdio da je dobio novi broj.

Galerija

Bonus video: