Djelovi nekoliko opština bez struje više sati

Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) saopšteno je da objekti, u kojima će biti ugrađivana brojila, neće imati struju od osam do 18 sati
59 pregleda 0 komentar(a)
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 05.11.2012. 16:07h

Djelovi nekoliko crnogorskih opština biće sjutra više sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na elektromreži.

Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) saopšteno je da objekti, u kojima će biti ugrađivana brojila, neće imati struju od osam do 18 sati.

U Podgorici brojila će biti ugrađivana u ulicama Radosava Burića 171, 179, Save Kovačevića 107, 121, 131, Svetozara Markovića 21 i na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog 29, 35.

Na području Tivta bez struje će biti naselje Seljanovo 6 ulaz 1i 2 i zgrada D i D2, Trg od kulture 7 i Pina obala M Tita Saje Metka.

U Herceg Novom brojila će biti ugrađivana u Igalu ulica Šeste Crnogorske bb, 6, 8, u ulici Jovana Vavića 19, 23, 25, 27, 29 i Zelenika bb.

U Nikšiću nova brojila će dobiti stanovnici Beogradske ulice C2A i C2B.

Na području Bara brojila će biti ugrađivana u Bulevaru Revolucije G11, 118, 11C.

Iz podgoričke Elektrodistribucije je saopšteno zbog remonta trafostanice Stari Aerodrom sjutra od devet do 12 sati struje neće imati ulica Josipa Broza Tita, dio oko predstavništava Tojote i Koka-Kole.

Zbog radova na remontu trafostanice Pištolj od devet do 12 sati, bez struje će ostati zgrada VOLI-ja u ulici Kralja Nikole.

Na području Budve zbog mapiranja potrošača u trafostanicama Dubovica I, Gospoština, Rasadnik, Rafailovići II, Šumet i Lastva, od devet do 14 sati struje neće imati stanovnici koji se napajaju sa tih trafostanica.

U Bijelom Polju zbog remonta trafostanice Šćepanica, od 12 do 16 sati, bez struje bez će biti potrošači koji sa napajaju sa tog objekta.

Na području Nikšića zbog radova na trafostanici Kočani I, od deset do 15 sati,struje neće imati dio prigradskog naselja Kočani.

Bonus video: