Djelovi više opština bez struje u srijedu

Iz Elektroprivrede Crne Gore saopšteno je da objekti u kojima će biti ugrađivana elektronska brojila neće imati struju od osam do 18 sati
0 komentar(a)
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.10.2012. 16:17h

Djelovi nekoliko crnogorskih opština i sjutra će više sati biti bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na elektromreži.

Iz Elektroprivrede Crne Gore saopšteno je da objekti u kojima će biti ugrađivana elektronska brojila neće imati struju od osam do 18 sati.

Nova brojila u Glavnom gradu biće ugrađivana u ulici Rista Stijovića, u ulazima 1 i 3, ulici Rista Stijovića 3 ulaz 2, Ivana Crnojevića 16 i 18, kao i u Beogradskoj broj 14 i 24D.

Brojila će biti ugrađivana i u ulici Nikole Tesle zgrada A8 - ulaz 1, 2 i 3, Ulici Ljubotinjskih junaka i Save Kovačevića 107, 121, 13.

U Herceg Novom brojila će biti ugrađivana u ulici Mića Vavića broj 3 i 5.

U Kotoru će brojila biti ugrađivana na Pjaci, Ćatovića livadi, Dobroti i Turistu 30, a struje neće biti ni u Zlatnjim njivama bb i Mecerovom brijegu bb.

Zbog radova u trafostanici 35/10 kV Kumbor, od 13 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz Kumbora, Đenovića, dijela Zelenike i Baošića.

Od devet do 18 sati, bez struje će ostati područja Kosanica, Bobovo, Varine, Đurđevića Tara, Vodno, Mijanovići, Krupica i Vaškovo u Pljevljima zbog radova na 35 kV dalekovodu Odžak-Kosanica

Zbog remonta i revizije opreme u trafostanici 35/10 kV Medanovići u Bijelom Polju, od deset do 16 sati, povremeno će bez napajanja električnom energijom ostajati potrošači koji se napajaju iz te trafostanice.

Bonus video: