Oprez zbog mogućih odrona

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac-Ribarevine je, zbog sanacije mosta Uloševina, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni
1 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.10.2012. 08:43h

U Crnoj Gori se saobraća po mokrim putevima, a zbog smanjene vidljivosti i opasnosti od odrona vozačima se savjetuje pažljivija vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, zbog čega se saobraćaj obustavlja u vremenu od 9 do 11 sati i od 15 do 17 sati.

Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu M-2 Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično se saobraća na putu Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Špiljani, zbog sanacije mosta Tmušići II, na putu Debeli Brijeg-Kamenari zbog sanacije klizišta u Baošićima i na magistralnom putu Rožaje-Špiljani zbog radova na mostu Besnik.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac-Ribarevine je, zbog sanacije mosta Uloševina, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: