Pozitivna Crna Gora uručila pomoć porodici Nikčević

Predstavnici Foruma mladih poručili su da je pozitivno biti human, bez obzira na političko opredjeljenje
5 komentar(a)
Ažurirano: 27.10.2012. 17:10h

Članovi Pozitivne Crne Gore uručili su danas paket pomoći porodici Nikčević iz Nikšića i najavili da će nastaviti sa humanim akcijama.

„Članovi, simpatizeri i mladi Pozitivne Crne Gore uručili su porodici frižider, garderobu, ćebad, jastuke, prekrivače, jorgane, higijenske pakete i pakete hrane“, kaže se u saopštenju te partije.

Predstavnici Foruma mladih poručili su da je pozitivno biti human, bez obzira na političko opredjeljenje.

“Pozitivna Crna Gora želi da ohrabri mlade ljude u našoj državi, i želi da svi razumiju da ovakvo, teško ekonomsko stanje u našoj državi mora biti prošlost”, rekao je koordinator Foruma mladih Pozitivne, Aleksandar Đuretić.

Prema njegovim riječima, mladi Pozitivne će dati svoj puni doprinos vraćanju principa solidarnosti i socijalne pravde u našem društvu, kao osnovnih građanskih vrijednosti.

“To je naš cilj, i stoga Forum mladih Pozitivne želi da pozove sve mlade ljude da se uključe u rad u svojoj zajednici i tako zajedno doprinesu kreiranju boljeg društva”, rekao je Đuretić.

Predstavnik Foruma mladih u Nikšiću, Rade Milošević, najavio je da će Pozitivna Nikšić naredne sedmice sprovesti sličnu akciju za još jednu ugroženu porodicu.

„A da će nakon toga članovi Foruma mladih Pozitivne u Nikšiću nastaviti sa humanim akcijama, posjetama starijim licima, cijepanju drva i drugim aktivnostima koje će biti od značaja ovoj populaciji u zimskom periodu“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: