Za liječenje Duška Vujovića prikupljeno oko 4.000 eura

Svi koji su u prilici mogu da uplate sredstva na žiro račun 510-0906951260028-46 kod Crnogorske komercijalne banke, na ime Radovan Vujović i tako pomognu Dušku da ode na liječenje u Tursku
119 pregleda 0 komentar(a)
Duško Vujović, Foto: Privatna arhiva
Duško Vujović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.06.2018. 07:02h

Na humanitarnom koncertu koji je u Nikšićkom pozorištu održan za liječenje četrdesetdvogodišnjeg Duška Vujovića prikupljeno je oko 4.000 eura.

"Zahvaljujući jednom broju nikšićkih preduzetnika, kao i građana, za Duška smo uspjeli da skupimo blizu 4.000 eura. Nikšićani su još jednom pokazali da imaju veliko srce i da su uvijek tu kad nekom treba pomoć. Ponosna sam na sugrađane", kazala je Konstantina Maraš, iz NVO "Izvor života", organizacije koja je organizovala pomenuti koncert u saradnji sa Opštinom Nikšić i gradskim pozorištem.

"Duško je otac dvije djevojčice, od jedne i tri godine, i obolio je od najrjeđeg oblika tumora. Riječ je o tumoru nadbubrežnih žlijezda. Već godinu dana je na liječenju u Beogradu, a jedina nada je liječenje na klinici ‘Sante plus’ u Turskoj za šta je potrebno oko 30 hiljada eura", podsjetila je Maraš.

Ona se zahvalila Opštini i pozorištu na podršci, učesnicima programa što su se uvijek odazovu svakoj humanoj misiji koju organizuju, a građanima i privrednicima koji su novčano pomogli.

U programu su učestvovali guslari Stevan Mišo Popović, Rajko Žižić, Stojan Šipčić, Željko Vujović i Nikola Krulanović, pjevači Ismail Delija, Zoran i Ranko Džiknić, Božo Božović, Slavica Vuković i grupa "Plavi snovi", pjesnikinja Gordana Sarić, humorista Vejo Kasalica, KUD "Zahumlje" i plesni klub "Matrix", dok je voditeljka bila Maja Kovačević.

Svi koji su u prilici mogu da uplate sredstva na žiro račun 510-0906951260028-46 kod Crnogorske komercijalne banke, na ime Radovan Vujović i tako pomognu Dušku da ode na liječenje u Tursku.

Bonus video: