CKM počinje realizaciju projekta "Moj izbor Crna Gora"

"Projekat podrazumijeva edukativno zabavne sadržaje u Rožajama (29.septembar), Bijelom Polju, Nikšiću, Podgorici (10. oktobra), gdje će se održati centralna manifestacija"
70 pregleda 9 komentar(a)
Moj izbor Crna Gora, Foto: CKM
Moj izbor Crna Gora, Foto: CKM
Ažurirano: 20.09.2012. 14:03h

Crnogorska kulturna mreža počinje realizaciju projekta "Moj izbor Crna Gora", kojim će građanima, kako tvrde iz te organizacije, pojam patriotizma i i ljubavi prema svojoj zemlji učiniti jasnijim i prihvatljivijim, narčito budućim generacijama.

"Projekat podrazumijeva edukativno zabavne sadržaje u Rožajama (29.septembar), Bijelom Polju, Nikšiću, Podgorici (10. oktobra), gdje će se održati centralna manifestacija".

"Događaji u pomenutim gradovima će biti održani na platoima ispred zgrada fakulteta i srednjih škola, a u gradovima u kojima za to ne budu postojali uslovi, manifestacija će biti održana na gradskom trgu" saopšteno je iz CKM.

"U vremenu u kome su podjele postale neminovnost i surova realnost, kada politicke stranke i partije u korist svojih interesa, fokus pažnje sa socijalno ekomskih i drugih aspekata usmjeravaju na konstruisane podjele među građanima forsirajući priču o indetitetskim pitanjima, mladi ljudi shvataju da Crnu Goru zajedničkim snagama moramo graditi kao modernu i demokratsku Državu" navodi se u saopštenju.

Projekat će biti realizovan paralelno sa predizbornom kampanjom političkih partija.

U programu će učestvovati: Bane Nedović, Bojan Delić, Anita Popović, Nemanja Marojević, Samir Ramović, glumice Branka Stanić i Maja Stojanović. Koncerte će održati grupa Perper, Vanja Radovanović i Haris Dzinović.

Bonus video: