Više naselja u nekoliko gradova bez struje

U Glavnom gradu brojila će dobiti stanovnici Donje Goricu, u ulicama 27. marta, brojevi 50, 52, 54, 56 kao i u Jerevanskoj 8, 10 i 14
0 komentar(a)
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti
Ažurirano: 19.09.2012. 06:38h

Djelovi nekoliko crnogorskih opština i u srijedu će više sati biti bez struje, zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na elektromreži.

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima će biti ugrađivana brojila neće imati struju od osam do 18 sati.

U Glavnom gradu brojila će dobiti stanovnici Donje Goricu, u ulicama 27. marta, brojevi 50, 52, 54, 56 kao i u Jerevanskoj 8, 10 i 14.

U Nikšiću će brojila biti ugrađena u Drugoj Dalmatinskoj.

Brojila će u Baru dobiti stanovnici ulice Jovana Tomaševića 13, 15, 25, 33 i 35.

U Bijelom Polju brojila će biti ugrađena u ulicama Tršova, Slobode i Živka Žižića.

Brojila će u Mojkovcu dobiti stanovnioci Gornjih polja.

U Podgorici će od devet do 12 sati bez napajanja električnom energijom ostati Donji Kokoti, Lekići, Grbavci, Vojno dobro, Monte karton, Separacija donji Kokoti i Martinović.

Zbog remonta dalekovoda Barutana od osam sati i 30 minuta do 15 sati bez struje će biti selo Zagora.

Od devet do deset sati struju neće imati Cijevna, Srpska, Ljajkovići, Mitrovići, Balijače, Mahala, Donji Kokoti, Lekići, Grbavci i dio Donje Gorice, područje Lješanske nahije-Donji i Gornji Kokoti, Podstrana, Barutana, Draževina, Farmaci i Beri, Mojanovići, Balijače, Goričani, Golubovci, Balabani, Lišnjica, Gostilj, Mataguži, Gošići, Zeljeznička stanica Golubovci i Staklenici.

U Baru će zbog ugradnje koncentratora u trafostanici, od devet do 12 sati bez struje ostati potrošači u Makedonskom naselju – brojevi 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27 i 29 kao i građani u Požarevačkoj zgradi lamela B i dio Bjeliša ispod pruge naselje Devići.

Takođe u Baru, zbog zamjene razvodnog ormara od devet do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na Obali Iva Novakovića, Odmaralište Srbobran, Popović Miko, Karađuzović, Ostojići i Ulićević.

U Tivtu od devet do 11 sati struju povremeno neće imati građani na Trgu Magnolija, zbog radova na trafostanicama.

U Bijelom Polju će bez električne energije od 11 do 16 sati ostati građani koji struju koriste sa trafostanica Šćepanica i Ribarevine, zbog radova na tim trafostanicama.

Bonus video: