Nova isključenja struje u više gradova

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima će biti ugrađivana brojila neće imati struju od osam do 18 sati
69 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2012. 06:38h

Djelovi nekoliko crnogorskih opština i u utorak će više sati biti bez struje, zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na elektromreži.

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima će biti ugrađivana brojila neće imati struju od osam do 18 sati.

Nova brojila u Podgorici biće ugrađivana na sljedećim lokacijama na lokacijama TS 120 - Donja Gorica 5 i Mila Radunovića S3 i S4, a u Nikšiću u TS 13 II Dalmatinska.

U Baru će nova brojila biti ugrađivana u ulici Vladimira Rolovića 7, 9 i 11, Jovana Stojanovića (odjeljenje narodne odbrane) i zgradi E5.

Nova brojila će u Bijelom Polju biti ugrađivana u Tršovoj A i u Nikoljcu, a u Budvi na lokacijama Ninaveks i Potkošljun.

U Mojkovcu će nova brojila biti ugrađivana u TS 47 kooperacija - Gornja polja.

Kako je saopšteno iz Elektrodistribucije Podgorica, zbog radova na rekonstrukciji dalekovoda „Donji Kokoti“ iz trafostanice „Gornja Zeta“, od devet do 11 sati bez struje će biti Donji Kokoti, Lekići, Grbavci, Golužba, Vojno dobro, kao i objekti firmi „Monte karton“, „Separacija Donji Kokoti“ i „Martinović“.

Zbog remonta dalekovoda „Barutana“, od osam sati i 30 minuta do 15 sati struje neće imati dio Brežina, Parci, Staniseljići, Gradac, Buronje, zagora, Progonovići, Ćepetići, Orasi i Lipe.

Zbog radova na dalekovodu „Vojni logor“, u istom periodu bez struje će biti dio Zlatice, Smokovac, Mosor, Peuta, Gornja Vrbica, Repetitor Sjenica i dio Meduna.

U danilovgradskoj opštini, zbog radova na dalekovodu Danilovgrad sa Podanja, od devet do 11 sati bez struje će biti naselja od Lazina do Podanje.

Zbog radova na dalekovodu “Slap” od sedam do 15 sati struju neće imati naselja Boronjina, Mandići I Kupinovo.

Bez struje će od sedam do 17 sati biti i preduzeće Crnagoracoop zbog radova koje firma Bemax izvodi na dalekovodu 10 kV “Dom zdravlja”.

Zbog radova na dalekovodima “Jelenak i “Krečana”od osam do 15 sati struje neće imati naselja Sige i Ljutotuk.

Iz Elektrodistribucije Bar je saopšteno da zbog montiranj< razvodnog ormara u trafostanici „Hotel Nikšić“, od deset do 14 sati struju neće imati istoimeni hotel i potrošači dijela Obale Iva Novakovića.

U Kolašinu, zbog kontrole i mapiranja potrošača, od deset do 14 sati bez struje će ostati potrošači trafo-reona S-3 ul. IV Proleterske.

Bonus video: