Uspjeli smo: Prikupljen novac za liječenje Vuka Mitrovića

"Zaista hvala svima koji su nam pomogli i sto su svi reagovali tako brzo da je novac prikupljen za desetak dana. Mislili smo kako ćemo prikupiti ta sredstva, a zahvaljujući ljudima dobre volje uspjeli smo. Hvala im svima", kazala je Vukova majka Biljana
154 pregleda 0 komentar(a)
Vuk Mitrović, Foto: Svetlana Mandić
Vuk Mitrović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 09.06.2018. 08:12h

Uspjeli smo.

Tako bi glasila poruka koju bi građani Crne Gore mogli da kažu kada je u pitanju maleni Nikšićanin Vuk Mitrović koji boluje od cerebralne paralize i kome je za liječenje matičnim ćelijama u Turskoj potrebno 33.900 eura.

Za desetak dana prikupljen je sav potreban novac i Vuk i njegovi roditelji mogu da razmišljaju o Istanbulu.

Na sajtu Fondacije Budi human, koja je za Vuka otvorila broj, stoji da nedostaje još 1.700 eura. Imajući u vidu da još nijesu obračunate poruke preko 068 mreže, kao i novac sa akcija koje su održane juče i koje će biti održane naredne sedmice jasno je da su potrebna sredstva prikupljena.

"Zaista hvala svima koji su nam pomogli i sto su svi reagovali tako brzo da je novac prikupljen za desetak dana. Mislili smo kako ćemo prikupiti ta sredstva, a zahvaljujući ljudima dobre volje uspjeli smo. Hvala im svima", kazala je Vukova majka Biljana.

Vuk 4. jula puni tri godine i od rođenja je naučio da se bori.

Rođen je sa nepun kilogram i po kao prijevremeno rođena beba i nakon tri i po mjeseca uspio je da dostigne potrebnu kilažu i dođe kući.

Ne moze da sjedi, ne hoda i ne priča, ali je zato stalno nasmijan. Taj osmjeh sada imaju i svi u Crnoj Gori znajući da je humanost još jednom pobijedila. Tako će i biti, nadaju se svi i nakon Vukovog povratka iz Turske.

Bonus video: