Djelovi više gradova u četvrtak bez struje više sati

U Podgorici će od osam do 18 sati nova brojila biti ugrađivana na TS 171, blok 17, individualnim objektima u ulici kralja Nikole i Bracana Bracanovića
0 komentar(a)
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 12.09.2012. 19:20h

Djelovi nekoliko gradova biće i sjutra više sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će od osam do 18 sati nova brojila biti ugrađivana na TS 171, blok 17, individualnim objektima u ulici kralja Nikole i Bracana Bracanovića, iza zgrade Kristala.

U istom terminu na području Nikšića brojila će biti ugrađivana u ulicama Andrije Kovačevića 6, Narodne omladine, Vuka Karadžića 97 i Sima Šobajića 8.

Od osam do 18 sati u Baru će brojila biti ugrađivana u Požarevačkoj ulici, lamela B i Makedonskoj 23, 25, 27.

U Podgorici struje neće biti u selu Buronje od osam sati i 30 minuta do 15 sati, zbog radova.

Na području Pljevalja od deset do 16 sati, bez napajanja elktričnom energijom ostaće potrošači u selima Kosanica, Bobovo, Krupice, Vodno, Varine, Đurđrvić Tara, Lever Tara, Premćani i Vaškovo.

Od deset do 14 sati u Kolašinu struje neće imati potrošači traforeona Milicija – ulice 13. Jula, IV Proleterske, Vojvode Mine, Toška i Jovana.

U Tivtu će bez struje od devet do 13 sati ostati potrošači u neposrednom okruženju Tržnice (Lamela I, Lamela II, Lamela III, Lamela IV, Stambeni Blok), kao i domaćinsatva u susjedstvu.

U slučaju loših vremenskih prilika radovi će biti odgođeni.

Bonus video: