Put Mojkovac - Đurđevića Tara otvoren od 7 do 20 sati

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, magle ima mjestimično duž rječnih tokova na sjeveru
163 pregleda 0 komentar(a)
most Đurđevića Tara, Foto: Arhiva "Vijesti"
most Đurđevića Tara, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.09.2012. 07:44h

Put Mojkovac – Đurđevića Tara, koji je bio u prekidu zbog odrona, otvoren je od 7 do 20 sati, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (ASMCG).

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, magle ima mjestimično duž rječnih tokova na sjeveru.

Opreznija vožnja savjetuje se na dionicama koje prolaze duž klisura zbog pojave odrona

Opreznija vožnja savjetuje se na dionicama koje prolaze duž klisura zbog pojave odrona.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 15 do 17 sati.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom.

Na regionalnom putu Murino-Plav-Gusinje, zbog sanacije mosta na ulazu u Plav, odobrena je promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmerni, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Zbog sanacije mosta Besnik, na magistralnom putu Rožaje-Špiljani mijenja se režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je i privremena signalizacija.

Zatvoren je saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu starog puta Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog proširenja puta.

Bonus video: