Radost za stanare Novog studentskog doma: Novi namještaj za 5. sprat

Nakon što je otvorena druga faza, prvi put 2006. godine promijenjen je namještaj u 40 soba, prošle godine u 30 soba, a u martu ove u 50
70 pregleda 1 komentar(a)
Studentski dom, namještaj, Foto: Irena Jovanović
Studentski dom, namještaj, Foto: Irena Jovanović
Ažurirano: 05.09.2012. 15:36h

Studenti u drugoj fazi Novog studentskog doma dobili su novi namještaj.

Stanari na petom i šestom spratu obradovali su se kada su ugledali kamion, iz kojeg su radnici istovarali nemontirani namještaj.

"Pristigli su novi kreveti, stolovi, ormari i police koji će biti montirani u narednih desetak dana. Nadamo se da će ove godine biti riješen problem namještaja u svim sobama u domu", kazao je Jovanović

"Nadam se da će ubrzo doći namještaj i za šesti sprat. Ovaj koji smo do sada koristili je dotrajao, pa smo samo čekali kada će se polomiti.

Na ostalim spratovima namještaj je montiran još u martu, a sada će i na posljednjim spratovima", kazao je jedan od studenata.

Nakon što je otvorena druga faza, prvi put 2006. godine promijenjen je namještaj u 40 soba, prošle godine u 30 soba, a u martu ove u 50.

Direktor JU "Dom učenika i studenata" Radoslav Jovanović kazao je "Vijestima" da je u Studentskom domu stigao namještaj za 25 soba, čime će kompletirati renoviranje enterijera većine soba u domu prije nove raspodjele mjesta.

"Pristigli su novi kreveti, stolovi, ormari i police koji će biti montirani u narednih desetak dana. Nadamo se da će ove godine biti riješen problem namještaja u svim sobama u domu", kazao je Jovanović.

Nakon ovog talasa renoviranja, stanari 35 soba ostaju na čekanju za novi namještaj koji im je obećan.

Bonus video: