Djelovi nekoliko crnogorskih opština danas će biti bez struje više sati

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez napajanja električnom energijom od osam do 18 sati
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.09.2012. 07:43h

Djelovi nekoliko crnogorskih opština danas će biti bez struje više sati, zbog ugradnje elektronskih brojila i radova na elektromreži.

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez napajanja električnom energijom od osam do 18 sati.

Na području Glavnogn grada nova brojila biće ugrađivana u ulici Vladike Danila bb na Malom brdu i na bulevar Svetog Petra Cetinjskog 24, 28, 34, 36 i 40.

U Nikšiću će brojila dobiti stanovnici Starog pazarišta 22 kao i ulica 6. Crnogorske S-32, T-7, “Baja Sekulića” 8 i “ Dragice Pravice” bb.

Brojila će biti ugrađena i u barskom naselju Topolica 2, Zgradi A2- ulica 1, u prostorijama Gimnazije, Kod Doma revolucij, i ulicama “ Jovana Tomaševića” E6, Obali 13 jula i 24. novembra bb.

U Kolašinu će brojila biti ugrađena u zgradi policije.

Na području Podgorice zbog remonta trafostanice Džan od devet do 11 sati bez napajanja električnom energijom ostaće ulice Džan, “Đečevića”, “Mirka Vešovića”, dio ulice Slobodana Škerovića i zgrada u ulici Oktobarske revolucije.

Zbog remonta dalekovoda Barutana, od osam do 15 sati bez struje će biti dio Brežina, Parci, Staniseljići, Gradac, Buronje, Zagora, Progonovići, Ćepetići, Orasi i Lipe.

U Pljevljima će zbog revizije opreme u trafostanici od deset do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati potrošači gradskog područija- Guke, Brdo, Gagovića Imanje, Moćevac, ulice Kralja Petra, Nikole Pašića, Vuka Kneževića, Ivana Milutinovića, Zlatiborska, Lovćenska, Gradska Pijaca, Bolnica kao i seoskog područija: Gotovuša, Crljenice, Brvenica, Mataruge, Vrulja, Kozica i Obarde.

Na teritoriji Herceg novog zbog ispitivanja izvoda na trafostanici Nizovi, od 11 do 15 sati bez struje će ostati stambene zgrade od petlje u Igalu do Norveške ulice, kao i potrošači sa druge strane sve do magistrale.

Zbog radova na trafostanici MBTS 6 od osam do 14 sati bez struje će biti potrošači dijela Bjeliša, Osnovna škola Jugoslavija, barake Poljoprivredne škole i barake MUP-a.

Bonus video: