Djelovi više crnogorskih gradova deset sati bez struje

U Podgorici će nova brojila biti ugrađivana u Bulevaru revolicije broj 60 i ulici Ivana Vujoševića broj 20 i 42
61 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.09.2012. 06:55h

Djelovi nekoliko crnogorskih opština danas će više sati biti bez struje, zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na elektromreži.

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima će biti ugrađivana brojila neće imati struju od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila biti ugrađivana u Bulevaru revolicije broj 60 i ulici Ivana Vujoševića broj 20 i 42.

Nova brojila u Nikšiću biće ugrađivana u ilici Peka Pavlovica bb (soliter P+7/2) i Baja Pivljanina S-84 (zgrada Centrokopa), kao i u Grudskoj mahali (Arkade lamela A).

U Baru će nova brojila biti ugrađivana u Bulevaru revolucije, na brojevima 8, 9, 11 i 21.

Iz Elektrodistribucija Podgorica saopšteno je da će, zbog rekonstrukcije trafostanice „Vuković“, od devet do 14 sati, bez struje biti Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola Strana i dio Drezge.

U istom periodu bez struje će biti i potrošači u danilovgradskoj opštini koji se napajaju sa trafostanice Stadion, zbog elektromontažnih radova na 10 kV kablu.

Iz barske Elektrodistribucije saopšteno je da, zbog radova u trafostanici Lamela 23 , od osam do 14 sati struje neće biti u ulici Jovana Stojanovića broj 6, 8, 10 i 12, kao i u ulici 24. novembra broj 4.

Pljevaljska sela Mataruge, Kozice, Obarde i Vruljastruju neće imati od 12 do 16 sati, zbog revizije opreme u postrojenjima trafostanica.

U kolašinskoj opštini će, zbog rekonstrukcije dalekovoda, od devet do 16 sati bez struje biti sela Plana, Lipovska Bistrica, Migalovica, Donje i Gornje Lipovo i Blatina.

Bonus video: