STANJE NA PUTEVIMA

AMSCG: Saobraća se po suvim kolovozima

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni
63 pregleda 0 komentar(a)
AMSCG, stanje na putevima, Foto: Boris Pejović
AMSCG, stanje na putevima, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.01.2019. 16:57h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim kolovozima uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama na sjeveru države, saopštili su iz Auto-moto saveza.

Iz AMSCG su rekli da su na određenim putevima zastoji i ograničenja zbog radova i da je na istim promijenjen režim vožnje.

Na magistralnom putu Ulcinj – Krute saobraćaj je zbog minerskih radova prekinut za sve vrste vozila.

Na regionalnom putu Cetinje - Njeguši saobraćaj će biti obustavljen od 14 do 19 sati.

Saobraćaj na regionalnom putu Petrovići - Vraćenovići biće obustavljen od devet do 13 sati zbog završnih radova.

Na putu Krstac - Lovćen - Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Iz AMSCG su kazali da će zbog izvođenja rekonstrukcije dionice magistralnog puta Ribarevina – Mojkovac na lokalitetima Lepenac i Stevanovac režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Petrovac-Bar-Ulcinj, zbog sanacije puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do završetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu na ukrštanju dionica Kamenari - Kotor i starog puta Risan - Grahovo, promijenjen je režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do završetka radova na rekonstrukciji mosta “Radovan Pavicevic“ na rijeci Zeti u Danilovgradu doći ce do privremene obustave saobraćaja, a saobracaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj se preusmjerava alternativnim saobracajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.