Pismo Telekoma do Rogama putuje čak četiri mjeseca

"Iz Telekoma smo dobili smo odgovor da ne postoji prigovor korisnice Radmile Bakić"
2 komentar(a)
Telekom, Foto: Arhiva "Vijesti"
Telekom, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 20.08.2012. 10:27h

Podgoričanka Radmila Bakić tvrdi da ni nakon četiri mjeseca nije dobila odgovor na žalbu koju je uložila "Telekomu", zbog navodnog prisluškivanja mobilnog telefona. Ona je ispričala je "Vijestima" da se za vrijeme razgovora mobilnim telefonom umiješala treća osoba i da je potom podnijela žalbu "Telekomu".

"U aprilu... na par sekudi se umiješala treća osoba. Sjutradan sam uložila žalbu u glavnoj poslovnici "Telekoma" kako bi se otkrilo o čemu se zapravo radi, ali ni posle četiri mjeseca nijesam dobila odgovor"- objasnila je Bakić iz Službe za korporativnu komunikaciju "Telekoma" saopšteno je "Vijestima" daje pisani odgovor na žalbu poslat 13. juna na njenu adresu Rogami bb, kao i da kopiju odgovora može dobiti u T-centrima.

Iz "Telekoma" su sugerisali "Vijestima" da se za pojedinosti obrate Agenciji za elektronsku komunikaciju (EK3P), pojasnivši da je EKIP nadležan za pritužbe korisnika.

U EKIP-u, međutim, tvrde da žalba uopšte ne postoji, iako je "Telekom" navodno odgovorio na nju.

"Iz Telekoma smo dobili smo odgovor da ne postoji prigovor korisnice Radmile Bakić", saopštila je Danka Milićević iz EHP-a.

Bakić, međutim, tvrdi da joj je ranije rečeno daje odgovor poslat u julu.

"Iz Telekoma smo dobili smo odgovor da ne postoji prigovor korisnice Radmile Bakić"

"Imamo veliki problem sa poštom, ako jedno pismo u lokalu putuje dvatri mjeseca", kazala je je Bakićeva.

Ona je istakla daje pokušala da dođe do nadležnih u Telekomu kako bi saznala zašto nije dobila odgovor, ali je skoro svaki put naišla na neljubazno osoblje....

"Znam da ja nijesam značajna ličnost koju bi prisluškivali, ali to je ipak narušavanje privatnosti, na koju imam pravo, kao i svaki drugi slobodan građanin", rekla je".

Bakić je razočarana zbog neefikasnosti i neljubaznosti zaposlenih u Telekomu.

"Oni su tu kad treba da se naplati račun, ili da se skine euro sa računa, ali ih ne interesuju problemi korisnika", dodala je Bakićeva.

Bonus video: