Upozorenje iz Prijestonice: Pazite kućne ljubimce, otrov je na ulicama

Na trotoarima na više lokacija u istorijskom jezgru grada uočeni su odloženi prehrambeni proizvodi u kojima se nalazila veća količina otrova
3 komentar(a)
Bar, deponija, trovanje pasa, Foto: Prijatelji LML Bar
Bar, deponija, trovanje pasa, Foto: Prijatelji LML Bar
Ažurirano: 10.08.2012. 17:26h

Prijestonica Cetinje obavještava stanovnike gradskog područja da tokom predstojećih dana pojačaju nadzor nad svojim kućnim ljubimcima, ali i oprez povodom ličnog zdravlja, objavljeno je na zvaničnom sajtu Prijestonice na osnovu informacija koje je proslijedilo Udruženje za zaštitu životinja – ogranak Cetinje.

Iz Udruženja je saopšteno kako su na trotoarima na više lokacija u istorijskom jezgru grada, počev od večeri između srijede i četvrtka, uočeni odloženi prehrambeni proizvodi (kolači, peciva i slično) u kojima se, kako je kasnije utvrđeno, nalazila veća količina otrova.

"Usljed činjenice da otrovne supstance mogu imati uticaja i na ljudsko zdravlje, savjetuje se da građani, koji eventualno uoče pomenute proizvode, ne dodiruju iste, odnosno da o njihovoj pojavi obavijeste nadležne organe – kako bi bile spriječene moguće neželjene posljedice. Posebne mjere predostrožnosti neophodno je preduzeti kada je riječ o djeci", navodi se u saopštenju Prijestonice.

Bonus video: