Kadija kazao da mu je žao zbog incidenta

"Same su izašle… Ođe je, normalno, sve crnogorsko, nije srpsko... ne znam zašto ste digli dževu toliku... Molim Vas da me više ne zovete"
96 pregleda 162 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2012. 12:07h

Vlasnik etno sela "Kadmi" Milo Kadija kazao je kako mu je žao zbog incidenta koji je na noge digao crnogorsku, ali i javnost u regionu, ne negirajući da je i tom i svakom drugom prilikom govorio kako je sve njegovo i oko njega crnogorsko, ali ovog puta optužujući medije da su napravili problem gdje ga nema.

On nije komentarisao činjenicu da je tužilaštvo po službenoj dužnosti pokrenulo postupak, nakon što je policija saslušala monahinju SPC i Veselinku Rajković koje su potvrdile da ih je izbacio iz restorana u subotu veče jer ne voli Srbe niti bilo šta srpsko.

Izbacio goste iz restorana: Srbi ne mogu da jedu kod mene>>>

Čotrić traži da Vlada Srbije hitno reaguje zbog incidenta na Njegušima>>>

Kadija prijavio policiji da je dobio prijeteće poruke>>>

Turistička inspekcija zatvorila Kadijino etno selo>>>

Kadija je kazao kako nije "nikoga protjerao iz lokala", tvrdeći revoltirano da su žene sa djecom same izašle:

"Zašto Vi mene zovete? Da ispravite ili dodate još nešto, lošije? Loše ste prenijeli, ja nijesam istjerao te žene iz lokala, nego su same izašle...".

Upitan zašto je novinara “Vijesti”, nakon što je dao izjavu u kojoj je potvrdio da dvije žene i djeca nijesu dobrodošli u "Kadmi" zbog nacionalne pripadnosti, psovao i spustio mu slušalicu, Kadija je rekao:

"Psovao nijesam, spustio slušalicu jesam, zato što je počeo da me nervira na nacionalnoj osnovi. Ja ne mogu biti ništa drugo nego Crnogorac".

Tvrdeći da "nikoga nije protjerao", Kadija je kazao:

"Same su izašle… Ođe je, normalno, sve crnogorsko, nije srpsko... ne znam zašto ste digli dževu toliku... Molim Vas da me više ne zovete".

U štampanom izdanju pročitajte

  • Kako je tekao razgovor Kadije i novinara "Vijesti" Vladimira Otaševića
  • Izjavu Veselinke Rajković
  • Saslušani akteri događaja

Galerija

Bonus video: