Kadija prijavio policiji da je dobio prijeteće poruke

Policija je saslušavala Kadiju više od pola sata, a mobilni telefon i kartica su izuzeti
109 pregleda 107 komentar(a)
Kadmi, Foto: Vesko Belojević
Kadmi, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 30.07.2012. 18:42h

Vlasnik Etno sela “Kadmi” Milo Kadija oko 19 časova došao je u područnu jedinicu policije na Cetinju i prijavio da je tokom dana dobio prijeteće sms poruke, saznaju “Vijesti” od izvora iz cetinjske policije.

Policija je saslušavala Kadiju više od pola sata, a mobilni telefon i kartica su izuzeti kako bi policija pokušala da utvrdi s kojih adresa su stizale prijeteće poruke.

Tokom dana su neki mediji objavili da je demoliran restoran “Kadmi”, međutim prema saznanjima "Vijesti", takav slučaj nije prijavljen policiji.

Kadija je u subotu veče oko 19.30 časova izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković, njeno petoro maloljetne djece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, eparhije Srpske pravoslavne crkve, sa porukom: "Za vas ođe nema hrane, ođe je sve crnogorsko”.

“Vijesti” su juče kontaktirale Kadiju koji je potvrdio da je izbacio iz svog restorana monahinju i majku sa petoro djece.

Prilikom prvog telefonskog poziva novinara “Vijesti”, Kadija je kazao: “To se desilo zato što mi je bilo milo”. Razgovor je kratko trajao i uz psovku, Kadija je spustio slušalicu.

Nakon nekih pet minuta nazvao je novinara “Vijesti” i rekao: “Napiši da sam crnogorski nacionalista”, i da “Srbi ne mogu da jedu kod mene”.

Uputio je i niz pogrdnih naziva za kaluđere i monahinje Srpske pravoslavne crkve.

Bonus video: