Više naselja u nekoliko gradova bez struje

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima će biti ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
0 komentar(a)
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti
Ažurirano: 25.07.2012. 18:37h

Djelovi Nikšića, Podgorice, Berana i Kolašina u četvrtak će deset sati biti bez struje zbog ugradnje električnih brojila.

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima će biti ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulicama Mitra Bakića broj 74, 76 i 78 kao i u Ivana Vujoševića broj 5.

Nova elektronska brojila, biće ugrađena u nikšićkom soliteru preko puta HTP Onogošt.

U Beranama će brojila biti ugrađena u ulicama Osme crnogorske, Mojsija Zečevića, kao i na Njegoševom trgu I objektima kod Limskog mosta.

U Kolašinu će brojila biti ugrašena u Mojkovačkoj uilici broj 1, 5, 11, 15, 19, 21, 26A, 51A i 57, kao i u Radoša Maškovića broj 2.

Na teritoriji Podgorice zbog radova na priključenju nove trafostanice Farmanegra od devet do 12 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Farmaci, crpna - Farmaci, Rotoslog, kao i stovarište Čelebić.

Zbog podešavanja zaštite na dalekovodu Vojni logor,od osam do deset sati, bez struje će ostati dio Zlatice, Smokovac, Mosor, Peuta, Gornja Vrbica, Repetitor Sjenica i dio Meduna.

Na teritoriji Glavnog grada zbog priključenja nove trafo-stanice od devet do 12 sati bez napajanja električnom energijom biće zgrada Zetagradnje, u ulici 4. jula.

Na Cetinju će zbog remonta dalekovoda Cetinje 1, od 15 do 18 sati bez napajanja električnom energijom ostati Bolnica, Dom zdravlja, zgrada Opštine, Ministarstvo kulture, Vodovod Vrela, Štamparija, Radio Cetinje, Sportski centar, Arhiv Crne Gore, Muzeji, OŠ Njegoš, Studentski dom, Fakulteti i Akademije i zgrada policije.

Taođe bez struje u istom terminu ostaće i naselja: Crna Greda, Zagrablje, Obzovica, Romsko naselje, Očinići, Vrela, Ugnji, Prekornica, Pačarađe, Drenov Do i Gluhi Do.

“Potrošače molimo za razumijevanje, jer se radovi izvode radi kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom pomenutog područja. U slučaju lošeg vremena radovi se odlažu”, saopšteno je iz Elektroprivrede.

Bonus video: