Bez struje više naselja zbog ugradnje novih brojila

U Podgorici će nova brojila biti ugrađivana na Malom Brdu N3/N4 (ulazi 2, 3, 4, 5, 6 i 7). U toku ugradnje novih brojila u terminu od osam do 18 sati
0 komentar(a)
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 18.07.2012. 07:29h

Djelovi nekoliko crnogorskih gradova biće danas bez struje deset sati, zbog ugradnje elektronskih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će nova brojila biti ugrađivana na Malom Brdu N3/N4 (ulazi 2, 3, 4, 5, 6 i 7). U toku ugradnje novih brojila u terminu od osam do 18 sati, objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez napajanja električnom energijom.

Na području Nikšića nova elektronska brojila biće ugrađivana u istom terminu u ulicama Druge Dalmatinske S72 (ulazi 1, 2 I 3) i Vuka Karadžića broj 22.

Nova elektronska brojila u Beranama biće ugrađivana u ulici Dušana Vujoševića, a u Kolašinu u ulicama Mojkovačka i Vojvode Mine brojevi 2 i 4.

U Podgorici struje neće biti od devet do 11 sati u zgradi Mil – Popa u ulici Bracana Bracanovića.

Od devet do 14 sati bez napajanja električnom energijom će ostati Bioče, Bratonožići, Lutovo, Pelev Brijeg, Petrovići, Rijeka Piperska i Milutinovići.

Bez struje će od devet do 15 sati ostati Lokve, Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Brezovica, Stravče i Ptikalj.

Dio naselja Kosić i Lazine, kao i preduzeće ART – BETON biće bez struje od osam do 15 sati, a preduzeće za obradu kamena “Vuković” od osam do 11 sati.

U Nikšiću će, od deset do 14 sati, bez struje biti Župa.

Na području Bara će, od osam do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biti manastir Ribnjak, Sutorman, Boškovići i Vučkovići. U istom terminu bez struje će ostati i naselje Pod

Bonus video: