Tužilac za organizovani kriminal da ispita zašto garaža nije u funkciji

„Nije postojao nijedan valjani razlog za nekorišćenje te javne garaže prethodnih pet godina"
100 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 16.07.2012. 19:39h

Šef službe javnih garaža u Javnom preduzeću Parking servis u Budvi Radomir Glendža, pozvao je tužioca za organizovani kriminal da ispita zašto javna garaža u Rafailovićima ni nakon pet godina od izgradnje nije u zvaničnoj funkciji.

Budva: Skupa garaža postala besplatno parkiralište >>>

On je na današnjoj konferenciji za novinare podsjetio da ta garaža ima kapacitet od 260 parking mjesta i da je u nju uloženo više od milion EUR.Glendža je kazao da se garaža godinama koristi za parkiranje automobila, a da ni Opština Budva, ni Parking servis od toga nemaju koristi. On je rekao da se zbog garaže u Rafailovćima godinama obraća nadležnima u Opštini i direktoru Parking servisa Draganu Liješeviću, ali da ne dobija odgovor.„Nije postojao nijedan valjani razlog za nekorišćenje te javne garaže, a za pet godina njenog postojanja, već je mogla vratiti uloženi novac. Očito je da neko želi da zakupi garažu, a ja činim sve da onemogućim njeno nasilno oduzimanje“, kazao je Glendža. Prema njegovim riječima, preduzeće Parking servis je u dugovima i skoro je podiglo kredit od 100 hiljada EUR, „a ukupna situacije, ne smeta direktoru Liješeviću, da kupi novi automobil“.

„Nije postojao nijedan valjani razlog za nekorišćenje te javne garaže, a za pet godina njenog postojanja, već je mogla vratiti uloženi novac"

TV prilog: Ana Popivoda

Galerija

Bonus video: