ZA REDOVNE PLATIŠE

EPCG: Popust od 10 odsto na avgustovskim računima

Iz kompanije su saopštili da će i ubuduće novim projektima stimulisati redovno plaćanje utrošene električne energije
262 pregleda 3 komentar(a)
Račun, Foto: EPCG
Račun, Foto: EPCG
Ažurirano: 23.02.2019. 18:02h

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) će za redovne platiše od 1. avgusta obezbijediti dodatni popust za utrošenu električnu energiju.

"Svim kupcima koji 31. avgusta ne budu imali dugovanja prema EPCG biće na avgustovskom računu za utrošenu električnu energiju obračunato 10 odsto popusta", rekli su iz EPCG.

Popust za redovne platiše do sada je iznosio pet odsto.

Korisnike koji nemaju dug pored dodatnog popusta čekaju i novi servisi i usluge.

"Prvi koji ćemo ponuditi je servis e-račun odnosno dobijanje računa za utrošenu električnu energiju putem elektronske pošte ili e-maila", navodi se u saopštenju.

Popust od 10 odsto, kako su objasnili, važiće godinu, a u međuvremenu, dvije strane ispuniće zakonske obaveze čime će biti zaštićena prava i kupca i energetskog subjekta.

Iz EPCG su još jednom apelovali na potrošače da iskoriste olakšice za izmirenje dugovanja za električnu energiju i popust od deset odsto, a time i ostale benefite koje će imati kupci koji redovno izmiruju obaveze za utrošenu električnu energiju.

Iz kompanije su saopštili da će i ubuduće novim projektima stimulisati redovno plaćanje utrošene električne energije, što doprinosi stabilnosti funkcionisanja elektroenergetskog sistema Crne Gore.

Preporučujemo za Vas