Za praznik radi šest domova zdravlja

Tokom prazničnih dana u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta djeci će usluge biti dostupne od sedam do 14 sati
0 komentar(a)
Dom zdravlja, blok 5, Foto: Luka Zeković
Dom zdravlja, blok 5, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.07.2012. 17:09h

Tokom praznika, Dana državnosti, dežurne ambulante Doma zdravlja Podgorica biće u Bloku V, Nova varoš (na Pobrežju), Stara varoš (u centru grada), na Koniku, Tuzima i u Zeti.

Iz Doma zdravlja su saopštili da će izabrani ljekari za odrasle ordinirati u svih šest ambulanti od 7 do 21 sat, a djecu će doktori pregledati u ambulanti na Pobrežju.

U ambulantama u Tuzima i Zeti pedijatri će pregledati od 7 do 14 sati.

"Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Blok V i Centar za rentgen i ultrazvučnu dijagnostiku na Starom areodromu, oba dana radiće od sedam do 21 sat. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, te će se tokom praznika nalozi primati od sedam do 15 sati u ambulantama u Bloku V i Koniku, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u domovima pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati", saopštili su iz te zdravstvene ustanove.

Dežurna pedijatrijska ambulanta u prostorijama Zavoda za hitnu medicinsku pomoć za praznik će noću raditi po ustaljenom radnom vremenu, nakon 21 sat.

Za trgovinke lance "Mercator", "Maxi" i "Voli" tokom praznika, danas i u subotu, neće biti odmora, jer će raditi kao i svakog drugog dana.

Prodavnice "INPEK"-a tokom praznika radiće do 14 časova.

Gradska saobraćajna preduzeća "Bulatović BLT", "Montenegro prevoz Pejović" i "Gradski saobraćaj PG" voziće prema prazničnom redu vožnje, odnosno po jedan autobus na liniji na svakih sat.

Iz "Čistoće" je saopšteno da će redovno raditi tokom praznika.

Bonus video: