T-Mobile daje 15 dana besplatnih razgovora u znak izvinjenja

T-Mobile će pripejd korisnici kojima su greškom naplaćena dva eura umjesto jednog, u znak izvinjenja pokloniti 15 dana besplatnih razgovora
67 pregleda 14 komentar(a)
mobilni telefoni, Foto: Zoran Đurić
mobilni telefoni, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.07.2012. 12:29h

Pripejd korisnicima T-Mobile-a, kod kojih je došlo do greške u naplati takse na SIM kartice, vraćen je 1 euro, a u znak izvinjenja dobili su 15 dana besplatnih razgovora u T-Mobile mreži.

Kako stoji u saopštenju ove kompanije, korisnici će u toku dana biti o tome informisani sms-om, nakon čega počinju da im važe besplatni razgovori.

Prvog dana primjene takse od 1 euro na SIM kartice određenom boju korisnika je pripejd račun umanjen za dva, umjesto za jedan euro.

Nakon toga, naplata takse od 1 euro, koju je Crnogorski Telekom u obavezi da primjenjuje počev od 7. jula 2012.godine, teče bez problema.

Poslovnice Telekoma od početka akcije su prepune nezadovoljnih građana, koji su reagovali na naplatu takse, ali i odluku države.

Osim što im je naplaćeno više od propisanog jednog eura, građani su se žalili i da su im od početka primjene takse ukinuti besplatni pozivi sa umreženim brojevima i besplatne SMS poruke.

Bonus video: