Cetinje bez vode

Navodi se da je i nakon otklanjanja kvara na trafostanici potrebno određeno vrijeme da se rezervoari pripune, pa iz Vodovoda mole građane Prijestonice za razumijevanje i strpljenje
53 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2012. 11:32h

Cetinje je od 8 sati bez vode, a kako je saopšteno iz Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija, neizvjesno je kada će građani Prijestonice dobiti vodu.

Do prekida u vodosnabdijevanju došlo je, kako je saopšteno, zbog kvara na trafostanici sa koje se pumpna postrojenja na Podgoru i Višnjici snabdijevaju strujom.

Iz Vodovoda navode da je do kvara došlo deset minuta poslije ponoći i da su ekipe Elektrodistribucije na terenu, ali je neizvjesno kada će napajanje strujom biti uspostavljeno.

"Usljed kvara naša pumpna postrojenja ne rade, gradski distributivni rezervoari nemaju dotoka vode, tako da smo prinuđeni obustaviti isporuku vode gradu", navodi se u saopštenju.

Navodi se da je i nakon otklanjanja kvara na trafostanici potrebno određeno vrijeme da se rezervoari pripune, pa iz Vodovoda mole građane Prijestonice za razumijevanje i strpljenje.

Bonus video: