Desetosatna isključenja struje zbog ugradnje brojila

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulici Bracana Bracanovića, na brojevima 44, 56, 62, i u ulici Kralja Nikole broj 99 i 101
60 pregleda 0 komentar(a)
električno brojilo, Foto: Luka Zeković
električno brojilo, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.07.2012. 17:16h

Djelovi Podgorice, Nikšića i Berana sjutra će biti bez struje od osam do 18 sati, zbog ugradnje elektronskih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulici Bracana Bracanovića, na brojevima 44, 56, 62, i u ulici Kralja Nikole broj 99 i 101.

U Nikšiću će brojila biti ugrađivana u ulici Vuka Mićunovića, na brojevima 52 A, 52 B, 54 A i 54 B, kao i u ulici Nikca od Rovina I, II i III.

U beranskoj Opštini brojila će biti ugrađivana u ulivi 29. novembar, broj 38.

Zbog remonta nekoliko dalekovoda i radova na mreži, sjutra će bez struje nekoliko sati biti više dijelova Glavnog grada.

Zbog remonta dalekovoda Drpe Mandića II, od 11 do 12 sata i 30 minuta, bez struje će ostati ostaće potrošači zgrade KAT-a u ulici Bratsva i Jedinstva.

Od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom biće dijelovi Lijeve Rijeke i Brskuta, kao i Veruša, Mokra i Opasanica, zbog remonta dalekovoda Jablan i Lijeva Rijeka.

Zbog remonta dalekovoda KS-3, od 13 sati do 14 sati i 30 minuta bez struje će ostati stambena zgrada KS-3, Moskovskoj ulici.

Zbog remonta dalekovoda Čikovina 2, od devet do deset sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće ulica Crnogorskih Serdara.

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati bez struje će biti Lješanska nahija, Barutana, Goljemadi, Begova glavica, Liješnje, Brežine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi, Lipe, Zagora, Buronje i Pelinovo, zbog zamjenie stubova na trasi dalekovoda Barutana.

Zbog radova na mreži, od osam sati i 30 minuta do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Milana Raičkovića koji se snabdijeva sa dalekovoda Tološi 5.

Bonus video: