Djelovi Podgorice, Nikšića i Berana danas više sati bez struje

Na području glavnog grada će, zbog radova, od devet do deset sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati dio ulice Crnogorskih serdara
0 komentar(a)
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.06.2012. 06:57h

Djelovi Podgorice, Nikšića i Berana biće danas više sati bez struje zbog ugradnje elektronskih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će, od osam do 16 sati, brojila biti ugrađivana u ulicama Gavrila Dožića, brojevi 1, 2 i 3, Arsenija Čarnojevića brojevi 2 i 3 i ulici Blaža Jovanovića broj 33.

U Nikšiću će, u istom terminu, brojila biti ugrađivana u ulici Ilije Milovića, brojevi 38 i 41 i ulici Vuka Mićunovića bb, zgradi SNP, ulazi 1, 2 i 3, dok će u Beranama za vrijeme ugradnje brojila od osam do 16 sati, bez struje biti ulica 29. novembra i Morava.

Na području glavnog grada će, zbog radova, od devet do deset sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati dio ulice Crnogorskih serdara.

Od 13 do 14 sati i 30 minuta bez struje će biti stambena zgrada Kata u ulici Bratstva i Jedinstva kod Gintaša, a od devet do 15 sati Vikendice Veruša, Karaula, Ubogi Do, Mokra i Odmaralište.

Od 11 do 12 sati i 30 minuta potrošači iz dijela ulice Svetozara Markovića oko kafane Kerber biće bez električne energije,a od devet do deset sati naselje u ulici Crnogorskih Serdara.

Dio naselja Beri oko škole i groblja, dio Vranića, Vranjske njive i naselje novo Ostvareno biće bez struje od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta.

Od osam do 15 sati bez struje će biti potrošači sa područja naselja Rupice komanske.

Na području Tivta od do deset sati bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja Vrijesa, Rahovića i Gradiošnice.

Bonus video: