Ošećenje na mostu na Ribnici opasnost po bezbjednost saobraćaja

Još od zimus novi most prema Starom aerodromu u lošem je stanju i jednom trakom, iz smjera centra grada ka tom naselju, nije bezbjedno saobraćati
101 pregleda 4 komentar(a)
most Ribnica, Foto: Boris Pejović
most Ribnica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.06.2012. 10:40h

Oštećenje na mostu na Ribnici, prema naselju Stari aerodrom, trebalo bi da bude sanirano u septembru.

Marko Vučković iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice saopštio je da će radovi početi po okončanju tendera za zamjenu takozvanog diletacionog elementa na mostovima na Ribnici preko Banje i Milenijumu.

"...Odabrani izvođač će u najkraćem mogućem roku biti uveden u posao. Rok izvođenja radova je oko 40 dana", rekao je Vučković.

Još od zimus novi most prema Starom aerodromu u lošem je stanju i jednom trakom, iz smjera centra grada ka tom naselju, nije bezbjedno saobraćati.

Vozači su zbog od zimus oštećene metalne spojnice na mostu primorani da uspore, odnosno praktično da stanu, kako ne bi napravili štetu na vozilu.

Most je oštećen zimus, tokom čišćenja velikog snijega.

Direktor javnog preduzeća "Putevi" Zdravko Klikovac rekao je da su postavili “pokrivače” kao privremeno rješenje.

"Stavili smo metalne ploče, ali samo kao privremeno rješenje dok se diletacioni elementi ne zamijene. Međutim, to je posao Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, jer se radi o takozvanom investicionom održavanju", istakao je Klikovac.

Bonus video: