Počela kupačka sezona na podgoričkim bazenima

Već u ranim jutarnjim satima na bazenu smo zatekli 20-tak sugrađana koji su došli da se malo rashlade
104 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2012. 16:56h

Podgoričani su sa nestrpljenjem dočekali otvaranje bazena u SC “Morača”, koji su ove godine sa radom počeli znatno ranije nego prošlih godina.

"Veoma sam zadovoljan što su ove godine prije kalendarskog početka ljeta počeli sa radom otvoreni bazeni i što već sada imamo priliku da se rashladimo jer su vrućine već počele. Raduje me i što cijena u odnosu na prošlu godinu nije mijenjana", kazao nam je Goran Ristić.

Četvrta kupačka sezona počela je danas, a već u ranim jutarnjim satima na bazenu smo zatekli 20-tak sugrađana koji su došli da se malo rashlade.

"S nestrpljenjem smo čekale otvaranje bazena i jako smo se obradovale kada smo u "Vijestima" vidjele da bazen počinje sa radom već danas. Voda je super, topla je i ugodna za kupanje, a volimo i da skačemo, ronimo, što nam za sada ne brane", kazale su Maša Živković i Majda Alivodić.

Otvaranju bazena najviše su se obradovali najmlađi Podgoričani koji su pohitali u ranim jutarnjim časovima da se osvježe, pošto na more ne mogu sami.

"Škola je završila tako da sada imamo dosta slobodnog vremena i možemo da se kupamo na bazenu. Jedva sam čekao da bazeni počnu sa radom tako da ću dolaziti svaki dan sa drugovima, a raduje mi i činjenica da su ga otvorili ranije nego prošle godine i što nije poskupila karta", rekao nam je Milija Jokanović.

Njegovo mišljenje dijeli i Nebojša Radunović, koji kaže da će dolaziti svaki dan.

"Od prve godine, kada je bazen počeo sa radom, dolazim ovdje i smatram da je on jako dobro rješenje za građane Podgorice koji ne mogu da idu na more. Nama je ovdje super, voda je prijatna i čista, a sinoć nijesam mogao da zaspim od uzbuđenja zbog činjenice da bazen počinje sa radom", bio je oduševljen početkom rada bazena Nebojša Radunović.

Otvoreni bazeni u SC "Morača" rade u dvije smjene – prva smjena je od 8 do 12 časova, a poslije podne od 14 do 19 časova. Cijena ulaznice prije podne je 2,5 eura, a za termine poslije podne 3,00 eura. Novina je i da će ove godine na bazenima biti organizovana škola vaterpola i plivanja kojom će rukovoditi proslavljeni crnogorski reprezentativac Veljko Uskoković.

Galerija

Bonus video: