Nestanci struje u više gradova zbog radova i ugradnje novih brojila

U Podgorici će nova elektronska brojila biti ugrađivana u zgradi Lepe Kate i Moskovskoj ulici brojevi 28 i 42
0 komentar(a)
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 14.06.2012. 15:58h

Djelovi nekoliko crnogorskih gradova biće u petak više sati bez struje zbog radova ili ugradnje elektronskih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će nova elektronska brojila biti ugrađivana u zgradi Lepe Kate i Moskovskoj ulici brojevi 28 i 42, zbog čega neće biti struje od osam do 18 sati.

U Nikšiću će, u istom terminu, bez struje biti ulica 36-3 B i Njegoševa, brojevi 2 i 3.

Na području Budve će, od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Adok ulaz 6 A i Veljivinogradi, a u Baru Bulevar revolucije brojevi 10, 12, 14 i 16.

Na području Berana od osam do 18 sati zbog ugradnje brojila struje neće biti na lokacijama 8 crnogorska lamela B, ispod ulaznih stepenica.

U Cetinju će, zbog revizije i remonta prekidača i opreme u trafostanici Podgor, u petak od deset do 16 sati biti postrojenja Vodovod - Cetinje u Podgoru i Višnjici i seoska područja Podgor, Utrg, Građani, Radomir i Ljubotinj.

U Podgorici, zbog priključenja potrošača na trafostanicu Donja Gorica 1, usjutra od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz ulica Lješkopoljske, Bora Tamindžića, Desanke Maksimović i Dom zdravlja Donja Gorica.

Od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće područje Lješanske nahije-Barutana, Goljemadi, Begova glavica, Liješnje, Bređine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi, Lipe, Zagora, Buronje i Pelinovo.

Na području Danilovgrada bez struje će biti potrošači sa područja naselja Mmandići, Boronjina i Kupinovo, od osam do 15 sati.

Bonus video: