Počinje kupanje na gradskim bazenima, Uskoković otvara školu plivanja

Cijena ulaznice prije podne je 2,5 eura, a za termine poslije podne 3 eura
93 pregleda 9 komentar(a)
Bazen Podgorica, Foto: Vesko Belojević
Bazen Podgorica, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.06.2012. 12:23h

Građani Podgorice i posjetioci glavnog grada od 15. juna moći će da se kupaju u bazenima SC “Morača”, što je znatno ranije nego ranijih godina kada bi kupačka sezona počinjala u julu.

Zainteresovani će moći usluge bazena da koriste u dva termina, prije podne od 8 do 12 časova i poslije podne od 14 do 19 časova. Cijena ulaznice prije podne je 2,5 eura, a za termine poslije podne 3 eura.

Novina je i da će ove godine na bazenima biti organizovana škola vaterpola i plivanja kojom će rukovoditi proslavljeni crnogorski reprezentativac Veljko Uskoković .

"Biće dosta novina ove godine, između ostalog organizovaćemo i školu vatepola i plivanja koju će voditi proslavljeni crnogorski vaterpolo reprezentativac Veljko Uskoković . Siguran sam da će najmlađi, ali i oni stariji imati šta da nauče od jedne takve legende", kazao nam je Danko Radović, zamjenik direktora JP "Sportski objekti".

Za razliku od ranijih godina ove će kupači na otvorenim bazenima SC "Morača" najvjerovatnije imati i osvježenje, odnosno moći će da se rashlade raznim sokovima i vodom za piće.

"Još uvijek nijesmo sklopili ugovor za prodaju osvježenja na bazenima, ali vjerujem da će i taj posao ubrzo biti završen. Inače, prvobitno je bilo planirano da otvoreni bazeni počnu sa radom u ponedjeljak 18. juna, ali ćemo zbog podgoričkih vrućina ranije izaći građanima u susret i započeti sa radom već u petak 15. juna", dodao je Radović.

Bonus video: