Boris Raonić podnio ostavku u Odboru direktora Pobjede

Raonić se Skupštini akcionara zahvalio na povjerenju i uputio im izvinjenje što će po drugi put u kratkom roku morati da bira novi Bord direktora
64 pregleda 5 komentar(a)
Boris Raonić, Foto: Arhiva Vijesti
Boris Raonić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 01.06.2012. 13:37h

Član Odbora direktora Pobjede Boris Raonić podnio je ostavku na tu dužnost.

Novoimenovani Odbor direktora “Pobjede” odbio je gotovo sve predloge člana borda Borisa Raonića >>>

Raonić je "Vijestima" kazao da je Građanska alijanska pokušava da da svoj doprinos stvaranju demokratskog društva, ali da u slučaju Pobjede to nije bilo moguće.

"Kako je od samo početka moje prisustvo u Pobjedi bilo predmet spinovanja svih strana, utvrđenih u rovovima, pokušavajući da predstave moju ulogu na drugačiji način, ne želeći da budem dio bilo kojeg rova, politike ili lobija, već isključivo misije organizacije u kojoj nradim, smatram najracionalnije da podnesem ostavku", kazao je on.

Raonić se Skupštini akcionara zahvalio na povjerenju i uputio im izvinjenje što će po drugi put u kratkom roku morati da bira novi Bord direktora.

"Kolegama iz Borda direktora želim da nađu način da daju satisfakciju svima onima čija su ljudska prava kršena kroz negativna pisanja u Pobjedi, što je bio osnovni motiv za ulazak u Bord direktora", poručio je Boris Raonić.

U novom Odboru direktora Pobjede, koji je konstituisan u četvrtak, Boris Raonić je, pored Radula Novovića, Tijane Stanković i Miodraga Strugara predstavnik državnog kapitala dok je predstavnik manjinskih akcionara Jovan Vukadinović

Bonus video: