Barski Rotari klub će oplemeniti novi bulevar

Budući guverner Distrikta 2483 Nikola Obradović uručio je rotari značke novim članovima RKB
154 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.06.2012. 09:04h

Prijemom novih članova i najavom novih humanitarnih aktivnosti, Rotari klub Bar (RKB) je u četvrtak veče u hotelu “Prinses” svečano obilježio dvije godine rada, kao najmlađi klub Rotari Distrikta 2483.

Predstavivši rezultate od osnivanja do danas, predsjednik RKB Vlado Grgić je ukazao da su barski rotarijanci pored ostalog pomogli u otklanjanju posljedica velike poplave na Virpazaru, otvaranju dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama u Baru, organizovali nekoliko humanitarnih programa...

"Osnivanje kluba bilo je do sad najposjećenije u Crnoj Gori, sa 220 zvanica, u našem distriktu smo prepoznati po tome što procentualno imamo najviše žena članica. Donatorstvo je jedna od naših karakteristika, povodom otvaranja novog barskog bulevara doniraćemo 50 dvometarskih palmi koje će ukrasiti ovaj značajni infrastrukturni objekat, a na kružnim rakrsnicama postavićemo satove sa rotari obilježjima i tako ući u malu grupu gradova sa takvim obilježjima", rekao je Grgić.

Budući guverner Distrikta 2483 Nikola Obradović uručio je rotari značke novim članovima RKB, dosadašnjim članovima ulcinjskog Rotarkt kluba- mr Ani Stranjančević, Srđanu Grgiću, Dušanu Raičeviću i Nikoli Banoviću.

Novi članovi, guverner i rukovodstvo kluba

"Humanitarna misija Rotarija svoju pravu vrijednost dostiže u širenju ideja dobročinstva i pomaganja drugima među mlađim generacijama. Rotari porodica uvijek je spremna da u svoj zagrljaj primi plemenite i vrijedne, inovativne i hrabre, svakako, posebne i jedinstvene mlade ljude, koji su već pprepoznati kao lideri u svojim profesijama, stoga nam je i bilo zadovoljstvo da na sjednici RKB jednoglasno donesemo odluku o prijemu novih članova", rekla je ceremonijal RKB Anastazija Miranović.

Pored guvernera Obradovića, zvanice su pozdravili i predsjednik Opštine Žarko Pavićević, te Dragan Bošković iz Rotari kluba Budva i Marko Boljević iz Rotari kluba Ulcinj.

Galerija

Bonus video: