Izvještaji sa sjednica Borda direktora "Pobjede" na internetu

Raonić je ranije „Vijestima” saopštio da će u prvoj sedmici djelovanja u Odboru direktora pokušati da zavede red u uređivačkoj politici Pobjede kojeg, kako kaže, sada nema
1 komentar(a)
Pobjeda, Foto: Luka Zeković
Pobjeda, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 31.05.2012. 09:05h

Na inicijativu Građanske alijanse čiji je predsjednik, Boris Raonić, u Bordu direktora "Pobjede", otvorena je web stranica Pobjeda.gamn.org na kojoj su objavljeni zahtjevi, plan i objašnjenje GA da Raonić dođe na tu poziciju.

Na stranici će ubuduće biti objavljivane informacije sa sjednica Borda.

Raonića je za člana Borda predložila Vlada, a osim njega, članovi Pobjedinog borda su i Radule Novović, Tijana Stanković, Miodrag Strugar, dok će interese radnika zastupati Jovan Vukadinović.

Raonić je ranije „Vijestima” saopštio da će u prvoj sedmici djelovanja u Odboru direktora pokušati da zavede red u uređivačkoj politici Pobjede kojeg, kako kaže, sada nema.

"Već od ove nedjelje u Pobjedi se neće moći koristiti primitivni jezik, kao oruđe za lične ratove na račun budžetskih sredstava, neće se smjeti vrijeđati konkurencija i sve ono što nije u saglasnosti sa našim evropskim aspiracijama".

Iz GA navode da su je njihov predsjednik u bordu direktora Pobjede kako bi zastupali interese građana i pozivaju sve koji imaju savjet, molbu, sugestiju, korisnu informaciju vezanu za nadležnosti Borda direktora da se jave na boris@gamn.org.

Bonus video: