Cetinjski gimnazijalci organizuju festival da bi skupili pare za ekskurziju

Na bazaru će biti izloženo ukrašeno posuđe i predmeti od recikliranog materijala, melemi za usne, ručno pravljen nakit, umjetničke slike i kolači
4 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2012. 16:52h

Cetinjski gimnazijalci došli su na veoma zanimljivu ideju, kako da sakupe novac, kako bi svi maturanti sebi mogli da priuštiti odlazak na ekskurziju.

Gimnazija je tako odlučila da organizuje festival na kome će se predstaviti učenici te škole sa različitim programom.

Cilj programa je sakupljanje novca za matursku ekskurziju. Program se sastoji iz dva dijela, abiće održan 3. juna. Prvi dio predstavlja bazar koji će se održati u vremenu od 10:30-15h na trgu Kralja Nikole.

Na bazaru će biti izloženo ukrašeno posuđe i predmeti od recikliranog materijala, melemi za usne, ručno pravljen nakit, kreme, umjetničke slike i kolači...

U tom dijelu programa biće organizovana i potraga za blagom. Takođe u jutarnjem dijelu programa planirana je i izložbu slika "Život gimnazije u slikama" i anegdote učenika, kao i predstava učenika.

Gost jutarnjeg dijela programa biće fitness studio "Body zone" koji će oko 40 minuta zabavljati prisutne zumbom. Drugi dio ove manifetsacije predstavlja koncert učenika JU Gimnazije na Ljetnjoj pozorinici u 20 sati, na kojem će pored učenika gimazije učestvovati i gosti Luka Radović, Anja Mašanović i Milica Vujadinović.

Ulaz će stajatu 1 euro, a krate se već mogu kupiti u prostorijama škole. Poseban dio ove manifestacije predstavljaće prodaja kolača u cetinjskim kafićima, koje napravili roditelji učenika.

Bonus video: