Danas sunčano i toplije, putevi suvi, mogući stini odroni

Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 15, najviša dnevna od 16 do 27 stepeni
0 komentar(a)
šetnja, Podgorica, Foto: Luka Zeković
šetnja, Podgorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.05.2012. 06:47h

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda. Na sjeveru tokom poslijepodneva, lokalno je moguća kratkotrajna nestabilnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 15, najviša dnevna od 16 do 27 stepeni.

Stanje na putevima

U Crnoj Gori saobraća se po suvim putevima, a iz Auto-moto saveza upozoravaju vozače na moguću pojavu sitnih odrona.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj od danas do 20. maja biće zatvoren u poriodu od osam do 17 sati. Putnička vozila mogu saobraćati lokalnim putem prema postavljenoj signalizaciji.

Magistralni put Tuzi-Božaj od danas do 20. maja biće zatvoren u periodu od osam do 17 sati

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na magistralnom putu Plužine-Nikšić, na lokacijama Most, Plužine i Pivski manastir saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog sanacije klizišta.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kamenari-Kotor, na dijelu Morinj-Kostanjica zbog izgradnje kablovskog voda postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu R-4 Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu Vlaskovec saobraća se jednom saobraćajnom trakom.

Bonus video: