Sajam vodenih sportova u Delta Sitiju

PR Porto Montenegra Danilo Kalezić istakao je da je za sve građane bio obezbijeđen i popust od 20 odsto na cjelokupan program
0 komentar(a)
Vodeni sportovi, Foto: Zoran Đurić
Vodeni sportovi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.05.2012. 16:08h

U okviru manifestacije "Vikend vodenih sportova", koja je u protekla dva dana održana u Delta sitiju, marina Porto Montenegro i kompanija Ski&Sea predstavili su posjetiocima svoju novu ponudu vodenih sportova.

Zainteresovani građani bili su u prilici da se bolje upoznaju sa čarima vodenih sportova, o svemu detaljnije informišu kod predstavnika izlagača, učestvuju u nagradnoj igri, te uživaju u osvježavajućim napicima.

PR Porto Montenegra Danilo Kalezić istakao je da je za sve građane bio obezbijeđen i popust od 20 odsto na cjelokupan program, te da je to bila izuzetna prilika da se uvjere zbog čega su discipline na vodi izuzetno popularne u svijetu.

Na izložbi su, prema njegovim riječima, bili predstavljeni najpopularniji svjetski proizvodi i discipline iz svijeta vodenih sportova, kao paddle board, skuteri, trimarane, jedrenje, veslanje, ronjenje, skijanje na vodi, kajaking i drugo.

On je naveo da je 12 posjetilaca, u okviru nagradne igre, osvojilo besplatne časove iz različitih disciplina vodenih sportova.

Bonus video: