Proširenje puta kroz Vraniće, radovi će trajati nekoliko dana

Saobraćajnica će služiti kao obilaznica tokom najavljene rekonstrukcije puta Podgorica - Danilovgrad
65 pregleda 0 komentar(a)
Rekonstrukcija puta, Vranići, Foto: Vesko Belojević
Rekonstrukcija puta, Vranići, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.05.2012. 16:31h

Radovi na proširenju puta kroz Vraniće počeli su 7. maja i trajaće nekoliko dana, saopštili su iz građevinskog preduzeća “Gradnja promet” iz Spuža.

"Radovi na probijanju i proširenju puta trajaće dva do tri dana i nakon toga slijedi poravnavanje terena i asfaltiranje. Prognoza je da će narednih dana biti lijepo vrijeme, tako da bi kompletni radovi na proširenju puta u dužini od otprilike 400 metara trebalo da budu završeni do petka, a nakon toga slijedi asfaltiranje", kazao je jedan od radnika koje smo zatekli prilikom izvođenja radova.

Pomenuta saobraćajnica služiće kao obilaznica tokom najavljene rekonstrukcije puta Podgorica - Danilovgrad, odnosno dijela dionice od Malog brda do skretanja prema Rogamima, koji je poznat kao crna tačka i čiju obnovu godinama traže mještani.

Gradonačelnik Miomir Mugoša najavio je rekontrsukciju pomenutog puta, navodeći da bi dio od Malog brda do Rogama trebao da bude završen u ovoj ili do proljeća iduće godine, a rekonstrukcija do Spuža u naredne dvije do tri godine.

Bonus video: