Spust na obroncima Sutormana: Luković pobjednik, Manojlović prosidbom briljirao

Atrakciju je priredio i jedan od najboljih vozača u Srbiji - Bojan Manojlović iz Kragujevca, i to van staze, zaprosivši buduću suprugu Milenu pred sportistima i gledaocima
120 pregleda 1 komentar(a)
Spust Sutorman, Foto: Sutorman
Spust Sutorman, Foto: Sutorman
Ažurirano: 23.05.2018. 16:12h

Član barskog “Sutormana” Jovan Luković pobjednik je trke u biciklističkom spustu na obroncima Sutormana.

On je trijumfovao u generalnom plasmanu ispred člana budvanskog kuluba “MFR Tempo” Nikole Radunovića.

Atrakciju je priredio i jedan od najboljih vozača u Srbiji - Bojan Manojlović iz Kragujevca, i to van staze, zaprosivši buduću suprugu Milenu pred sportistima i gledaocima.

“Odlučio se da prosidbu napravi ovdje, jer obožava Bar i sutormansku stazu koja je više nego dobra. Nažalost, trka i ovog puta nije imala pomoć grada i države i pored urednih obraćanja Ministarstvu sporta i Opštini. Generalni sponzori bili su ‘Cakan sport’ i Centar za obuku pomoraca Bar”, rekao je Aleksandar Trifunović Trifke, predsjdnik “Sutormana” koji je osvojio treće mjesto u klasi Masters.

U klasi “Elita” prvi je bio Radunović, u “Mastersu” gost iz Njemačke - profesionalni vozač Saša Čufurović, u “Hobiju” Manojlović koji vozi za novosadski “Ful konrol”, a Luković u “Junior klasi”.

“Na izuzetno opasnoj i brzoj stazi dugoj dva kilometra rekord je oborio domaći takmičar Jovan Luković... Zadovoljni smo što su organizaciju trke svi gosti ocijenili kao sjajnu, a sljedeća trka je na Pelisteru, u Makedoniji”, rekao je Trifunović.

Takmičenje je organizovao “Sutorman”, a nastupilo 30 vozača.

Bonus video: