Dom zdravlja: Tokom praznika zdravstvena zaštita u 6 objekata

Zdravstvena zaštita djece noću obavljaće se u prostoru Zavoda za hitnu medicinsku pomoć
67 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2012. 11:54h

Za vrijeme prvomajskih praznika, 1. i 2. maja, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u šest objekata Doma zdravlja Podgorica: Blok pet, Nova Varoš, Stara Varoš, Konik, Tuzi i Zeta, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Izabrani doktori za odrasle radiće u svih šest zdravstvenih objekata od 07 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi, u istom terminu, u zdravstvenom objektu Nova Varoš.

Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita djeci pružaće se u vremenu od 07 do 14 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće oba dana praznika od 07 do 21 sat, kao i Centar za rentgen i ultrazvučnu dijagnostiku u zdravstvenom objektu na Starom Aerodromu.

Jedinica za patronažu radi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom prvomajskih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od 07 do 15 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 07 do 19 sati.

Zdravstvena zaštita djece noću obavljaće se u prostoru Zavoda za hitnu medicinsku pomoć

Zdravstvena zaštita djece noću obavljaće se u prostoru Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, a pružaće je izabrani doktori za djecu Doma zdravlja Podgorica.

Besplatno parkiranje u parking zonama

Parking servis Podgorica za prvomajske praznike radiće po izmijenjenom radnom vremenu, a parking neće biti naplaćivan na opštima parkiralištima putem SMS-a.

Iz Parking servisa saopšteno je da će parking biti naplaćivan u garažama u ulicama Novaka Miloševa, Karađorđevoj i Milana Popovića.Parking će biti naplaćivan i na parkiralištima u ulicama Ivana Milutinovića - kod Sportskog centra Morača, Miljana Vukova - iza Beka, Vaka Đurović - kod Fonda PIO, Cetinjski put - kod zgrade Rektorata, na bulevaru Stanka Dragojevića - sjeverni dio bivše kasarne Morača i bulevaru Revolucije - PC Kruševac.

Galerija

Bonus video: