Kuda za prvomajske praznike: Budva, Sicilija ili Podgorica?

Ponuda i cijene bile su raznovrsne, od 20 eura za izlete u regionu, do 400 eura za avionske aranžmane
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2012. 19:02h

Podgoričane je uoči prvomajskih praznika teško naći i na mjestima gdje je vikendom obično najveća gužva. Oni koje je srela ekipa TV Vijesti provešće neradne dane u Crnoj Gori.

Neki planiraju da posjete Adu, neki idu u Budvu ili na Biogradsko jezero, dok neki kažu da finansijske prilike nisu povoljne, pa zbog toga nemaju plan za praznike.

Uprkos teškoj finansijskoj situaciji, aranžmani turističkih agencija su rasprodati. Ponuda i cijene bile su raznovrsne. Od 20 eura za izlete u regionu, do 400 eura za avionske aranžmane.

Skadarsko jezero, Budva, rafting

Za dva dana u Sarajevu trebalo je izdvojiti 60 eura, dok je četvorodnevni aranžman u Ohridu bio 99 eura.

Zahvaljujući lijepom vremenu oni koji ostaju u Podgorici imaće gdje da se razonode, za nešto manje novca

"Tu su i avionski aranžmani koji su sami po sebi skuplji i za njih smo imali jako dobro interesovanje, tako da je naša agencija imala grupe i za Istanbul, za Rim i za Pariz i jedan jako lijep program za Siciliju", rekao je Milan Koprivica iz jedne od podgoričkih turističkih agencija.

Zahvaljujući lijepom vremenu oni koji ostaju u Podgorici imaće gdje da se razonode za nešto manje novca.

"Tu je Skadarsko jezero, sa mogućnostima krstarenja sa ručkom, kao i za Podgoričane uvijek atraktivan odlazak do Budve, ali i sve aktuelniji rafting Tarom, za koji kažu da je najbolji već oko prvog maja", rekao je Koprivica.

Galerija

Bonus video: