Nepropisno parkiranje u centru Podgorice tokom praznika

Čitalac tvrdi da je zvao Komunalnu policiju, ali da službenici navodno nisu izašli na poziv. Dodaje da se obraćao i pripadnicima saobraćajne policije, ali da ni oni nisu preduzeli ništa na rješavanju ovog problema
168 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 23.05.2018. 06:34h

Vrijeme praznika, tokom kojih su ulice Podgorice bile poluprazne, nije spriječilo pojedince da automobile nepropisno parkiraju u centru grada.

Revolt mještana je izazvalo nedozvoljeno parkiranje u Njegoševoj ulici. Nekoliko nepropisno zaustavljenih automobila fotografisao je čitalac „Vijesti“.

Čitalac tvrdi da je zvao Komunalnu policiju, ali da službenici navodno nisu izašli na poziv. Dodaje da se obraćao i pripadnicima saobraćajne policije, ali da ni oni nisu preduzeli ništa na rješavanju ovog problema.

Tokom praznika je više parkirališta širom grada, gdje se parkiranje naplaćuje, bilo besplatno.

Gradsko preduzeće „Parking servis“ za vrijeme praznika Dana nezavisnosti 21. i 22. maja nije naplaćivalo parkiranja u zoniranim djelovima grada, kao i na više parkirališta i garaža u Podgorici.

„Naplata parkiranja za vrijeme praznika će se vršiti na sljedećim parkiralištima: Ulica Miljana Vukova, Ulica Vaka Đurovića i Ulica Ivana Milutinovića“, precizirano je iz „Parking servisa“.

Ipak, besplatan parking i brojna slobodna mjesta, pojedincima, nisu bila dovoljna za propisno parkiranje.

Galerija

Bonus video: