Komunalci selektivno podižu kola

I ranije je bilo pritužbi od strane stanara naselja preko puta Delta sitija u Podgorici da Komunalna policija u tom dijelu grada selektivno podiže parkirane automobile.
95 pregleda 0 komentar(a)
parking delta, Foto: Marko Mihailović
parking delta, Foto: Marko Mihailović
Ažurirano: 25.04.2012. 19:02h

Preksinoć u Ulici Pera Šoća u Delta siti kvartu, komunalna policija je podigla automobil, “golf 3” vlasništvo Marka Mihailovića, koji je bio nepropisno parkiran na trotoaru, ali kako vlasnik pomenutog “golfa” kaže, na istom mjestu bilo je još nepropisno parkiranih automobila koji nijesu dirani.

" U isto vrijeme se naspram mog auta nalazio džip diplomatskih tablica 45 A 007 parkiran na isti način, čak ometajući pregled puta vozilima koja izlaze iz podzemne garaže. Na drugoj strani bilo je još nekoliko automobila, parkiranih na prilazu ulaza u garažu, koje inspektori nijesu takli", kazao nam je Marko Mihailović.

Mihailović kaže da kad je došao kod SC “Morača” da preuzme auto koje mi je Komunalna policija podigla paukom, da je pitao inspektorku Nadu Bojović zašto je odabrala baš taj auto i zašto su drugi automobili ostali nepropisno parkirani?

Na drugoj strani bilo je još nekoliko automobila, parkiranih na prilazu ulaza u garažu, koje inspektori nijesu takli

Prema njegovom mišljenju, inspektorka Nada Bojović je pokazala selektivnu primjenu zakona, uplašena od diplomatskih tablica da zakon primijeni.

S druge strane, inspektorka Komunalne policije Nada Bojović tvrdi da nije bilo selektivnog podizanja automobila.

" To što Mihailović tvrdi nije tačno. Radimo po zakonu, uostalom i on sam priznaje da je učinio prekršaj. Uostalom ima sud, pa neka nas tuži, a napominjem da postoji i snimak koji dokazuje da je pomenuti “golf 3” bio nepropisno parkiran", kazala je inspektorka Nada Bojović.

I ranije je bilo pritužbi od strane stanara naselja preko puta Delta sitija da Komunalna policija u tom dijelu grada selektivno podiže parkirane automobile.

Bonus video: