Rađenović ispunio obećanje - plate na računu

Službeni put gradonačelnika u grad pobratim Vest Palm Bič bio je meta optužbi sindikalnih organizacija TV Budve i JU “Muzeji, galerije i biblioteka”
0 komentar(a)
Lazar Rađenović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Lazar Rađenović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.04.2012. 19:10h

Obećanje koje je dao prije polaska na put za Floridu, gradonačelnik Lazar Rađenović je ispoštovao, jer je dio dugovanja na ime zarada zaposlenima koji su budžetski potrošači, kao i onima koji se dijelom finansiraju iz opštinske kase, izmiren.

Službeni put gradonačelnika u grad pobratim Vest Palm Bič bio je meta optužbi sindikalnih organizacija TV Budve i JU “Muzeji, galerije i biblioteka”, koji su smatrali da je novac trebalo da bude uplaćen na ime zaostalih zarada.

Menadžerka za odnose sa javnošću Opštine Budva Tijana Kotarac potvrdila je da je tokom boravka Rađenovića sa saradnicima i privrednicima iz oblasti turizma na Floridi, u Opštini Budva posljednjih nekoliko dana isplaćen dio dugovanja.

Ona je navela da je predsjednik Opštine učestvovao na Međunarodnom ekonomskom forumu „Competing in a World of emerged economies“, u Vest Palm Biču.

“U okviru teme ’Uspješna partnerstva, turizam i promovisanje lokalnog ekonomskog razvoja’, Rađenović je govorio o ekonomskim potencijalima Budve, sa posebnim akcentom na razvoj turističke privrede. Na strategijskom forumu prikazan je i kratki film o Budvi. Članove delegacije Opštine Budva u gradskoj skupštini Vest Palm Biča primila je gradonačelnica Džeri Muoio sa saradnicima”, rekla je Kotarac.

Bonus video: