Na Kupu Lovačkog saveza briljirao Ivan Batrićević

Takmičenje je bilo besplatno za sve učesnike, a pobjednicima Lovački savez Crne Gore dodjelio je prigodne nagrade: diplome, pehare i medalje
92 pregleda 0 komentar(a)
Lovački savez takmičenje, Foto: Photostudiofocus
Lovački savez takmičenje, Foto: Photostudiofocus
Ažurirano: 23.04.2012. 13:46h

Na strelištu u Danilovgradu, u kasarni Vojske Crne Gore održano je 1. kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara, stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom.

U disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom, na rastojanju 100 metara, stojeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Zoran Vukčević (LO Podgorica), drugo Simon Racković (LO Podgorica), treće Zoran Mićunović (LO Dr Zoran Kesler).

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Batrićević Ivan (LD Cetinje), drugo Marković Nikola (LD Cetinje), treće Radović Dragan (LRD Bajo Pivljanin), četvrto Perović Dragan (LO Podgorica) i peto Vučinić Duško (LO Podgorica).

U kategoriji juniori prvo mjesto zauzeo je Dragutin Rajković (LO Podgorica), drugo Vaso Perović (LO Podgorica), a treće Vuk Mićunović (LO Dr Zoran Kesler).

Najbolji veteran bio je Žarko Plavšić (LO Hridsko jezero – Plav).

Kao i prethodnih godina takmičenje je bilo besplatno za sve učesnike, a pobjednicima Lovački savez Crne Gore dodjelio je prigodne nagrade: diplome, pehare i medalje.

Bonus video: