Bulatović: Spisak dugovanja je vjerodostojan, ali ga nisam ja dao novinaru

On navodi da mu je „mnogo žao što su se u negativnom kontekstu, zbog objavljivanja spiska, našla i imena pojedinih lokalnih čelnika“
0 komentar(a)
Vodenica Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Vodenica Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 19.04.2012. 16:21h

Spisak dugovanja lokalne uprave, odnosno lokalnih čelnika, restoranu „Vodenica“, napravljen je i dostavljen na zahtjev osnivača preduzeća, tvrdi u reagovanju na tekst, objavljen u „Vijestima“, direktor nedavno ugašenog preduzeća „Kol turs“, u okviru kojeg je poslovao taj ugostiteljski objekat Spasoje Bulatović. On je naveo da je uz spisak sa imenima opštinskih čelnika i dugova koje su napravili za jelo i piće tokom minule četiri godine, dostavio i završne račune preduzeća za 2009, 2010. i 2011. godinu.

“S obzirom na to da je pismo, odnosno spisak, koje su 'Vijesti' objavile interna prepiska, nijesam stavljao pečat preduzeća. Završni računi su, takođe, dostavljeni. Nema nikakve sumnje da je sve navedeno vjerodostojno.

Molim vas samo da objavite da ja novinarki 'Vijesti' nijesam dostavio spisak dugovanja opštinskih čelnika, jer to nikada ne bih uradio. Kako je autorka teksta i napisala, s njom sam se čuo samo jednom telefonom i kazao ono što je i objavljeno. Kako i od koga su 'Vijesti' dobile taj 'papir', nije moja stvar”, kazao je Bulatović u reagovanju.

Bulatović je sve svoje privatne račune platio

On navodi da mu je „mnogo žao što su se u negativnom kontekstu, zbog objavljivanja spiska, našla i imena pojedinih lokalnih čelnika“.

“Pod punom odgovornošću tvrdim da je bivši gradonačelnik Mileta Bulatović svaki svoj račun privatno sam i platio.

Dug koji je napisan uz njegovo ime odnosi se isključivo na poslovne ručkove, jer je logično da je kao prvi čovjek Opštine često bio u prilici da ugosti brojne delegacije.

Zbog toga je riječ o 'visokoj' cifri. On ima veliku zaslugu što je 'Vodenica' uspješno radila”, zaključuje Bulatović u reagovanju.

Bonus video: